ALS PROFESSIONAL

Als professional sta je bij Provixus centraal en geloven we in de juiste persoon op de juiste plek. We kijken gericht naar jouw persoonlijke drijfveren en ambities, maar ook naar je dromen en waar jij happy van wordt. We gaan net die stap verder om de juiste match te realiseren.

WERKWIJZE

De basis van onze dienstverlening is persoonlijk contact met mensen. Wij willen de persoon achter de CV leren kennen zodat wensen en behoeften duidelijk in kaart worden gebracht. Dit stelt ons in staat een goed advies te geven en een juiste match te maken op welke vacature in de machinebouw jij de volgende carrière stap maakt.

Door onze commitment aan de machinebouw zijn we in staat de technische inhoud van functies goed te analyseren en beter dan wie dan ook een netwerk op te bouwen in hele specifieke niche. Door onze ervaring in Assessment leveren we hoge toegevoegde waarde bij de selectie van kandidaten. Door het uitvoeren van een uitgebreide Baananalyse en Persoonsanalyse kunnen we je objectief advies geven over de carrière en functies die het best bij je passen.

ERVARING..