ALS WERKGEVER

Provixus vindt het belangrijk het gesprek met u aan te gaan, samen te bepalen welke factoren essentieel zijn voor de perfecte match. Wij staan voor een persoonlijke aanpak.

WERKWIJZE

Provixus is gespecialiseerd in personeelsvraagstukken binnen de machine- en componentenbouw en heeft een groot kwalitatief netwerk waar u als organisatie gebruik van kunt maken. Ons doel is om u als een stap verder te helpen en u in contact te brengen met de juiste experts. Door ongebruik van de Specifieke Taak Analyse en Persoonlijke Profiel Analyse, kunnen we u objectief adviseren over de juiste persoonlijkheid bij een functie of van een kandidaat om zo de slagingskans maximaal te maken.

Door te kiezen voor Executive Search kunnen wij een selectieproces geheel op maat aanbieden. Hierbij maken wij gebruik van gecertificeerde testen om kandidaten en functies van persoonlijkheidsprofielen te voorzien. We verscherpen uw zoekprofiel en door onze regievoering nemen we werk uit handen. Binnen een periode van 6 weken presenteren wij een shortlist met potentiële collega's.

ERVARING